ota yhteyttä

 

Ole ystävällinen ja täytä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian käydäksemme läpi yksityiskohdat ja palveluiden saatavuuden. Halutessasi voit myös jättää lomakkeen täyttämättä ja olla meihin suoraan yhteydessä (+358) 50 43 55 419 tai keikkapooli@outlook.com.

Käytä samaa numeroa muuttaaksesi tai peruuttaaksesi tilauksen. Huomioithan, että kaikki peruutukset tulee tehdä 5 päivää ennen sovittua aikaa.

Jos haluaisit työskennellä kanssamme, lähetä hakemuksesi (ansioluettelo ja hakukirje) sähköpostitse keikkapooli@outlook.com. Kaikki hakemukset otetaan vastaan ja huomioidaan.
 


TILANNEPÄIVITYS KORONA-AIKANA:
 

Sitoudumme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa pitämään kodistasi ja muista siivouskohteista hyvää huolta. Palvelumme jatkaa siis normaalisti, emmekä peru siivouksia. Ylläpidämme tarkkaa hygieniaa ja autamme sinua pitämään kotisi puhtaana ja turvallisena paikkana.

Mikäli haluat itse perua jo tehdyn varauksen, otathan yhteyttä mahdollisimman ripeästi. Mikäli sinulla on flunssaoireita, ilmoitathan asiasta välittömästi; siivoojamme eivät työskentele oireilevissa kodeissa.

Muussa tapauksessa palvelemme sinua ja läheisiäsi mielellämme. Myös uusia tilauksia otetaan ilolla vastaan. Jos poikkeuksellinen tilanne on synnyttänyt uudenlaisia tarpeita, joiden suhteen voisimme olla avuksi, älä epäröi ottaa yhteyttä

tee tilaus

Ole ystävällinen ja käytä alla olevaa lomaketta tilausta tehdessäsi. Kiitos!

https://evaraus.fi/keikkapooli/kalenteri/lang/fi

Osuuskunta Työtä ja toivoa, y-tunnus 2833130-3​

sposti: keikkapooli@outlook.com

tel: (+358) 50 4355 419

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now