1/2

Korona-aikana huomioimme hygianiavaatimukset erityisen hyvin: etäisyydet, maskit, käsineet ja turvavälit. Emme koskaan työskentele flunssaoireisina!

Keikkapooli - Työtä ja toivoa maahanmuuttajille

 

Tarvitsetko apua siivouksessa, puutarhanhoidossa, muutossa tai muissa askareissa? Keikkapoolin kautta voit tarjota keikkatyötä heikossa asemassa olevalle maahanmuuttajalle – ja nauttia samalla hyvästä asiakaspalvelusta! Palvelemme pääkaupunkiseudulla, ota rohkeasti yhteyttä!

Keikkapooli perustettiin Emmaus Helsingin aloitteesta, ja sitä kehitettiin Emmauksen ja Diakonissalaitoksen Työtä ja toivoa -hankkeena. Nyt toimimme osuuskuntana, jonka kautta voit tarjota liikkuvalle väestölle (eli pääasiassa Itä-Euroopan romaneille) työtä ja ansaintamahdollisuuksia esimerkiksi kerjäämisen sekä muun epävarman ja turvattoman työn tilalle.

Keikkalaiset saavat meiltä koulutusta, reilun palkan sekä positiivisen oppimis- ja työskentely-ympäristön. Tämä kaikki lisää yhteiskunnallisen kuuluvuuden tunnetta ja osallisuutta.

Jo 32 ihmistä on päässyt tekemään keikkatyötä Keikkapoolin kautta. Osa heistä on työllistynyt myös ns. vapaille markkinoille.

"Olen hyvin onnellinen siitä, että minulla on työtä ja saan palkkaa. Olen saanut mahdollisuuden näyttää, että osaan monia asioita ja voin olla hyödyksi."

Siivoojana työskentelevä Romanian romani Lidia

Kiinnostuitko?

Jos tarvitset keikkalaista ja haluat auttaa haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä saamaan paremman elämän, ota yhteyttä.

 

Osuuskunta Työtä ja toivoa, y-tunnus 2833130-3​

sposti: keikkapooli@outlook.com

tel: (+358) 50 4355 419

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now