top of page

Keikkapooli - Työtä ja toivoa maahanmuuttajille

 

Tarvitsetko apua siivouksessa, puutarhanhoidossa, muutossa tai muissa askareissa? Keikkapoolin kautta voit tarjota keikkatyötä heikossa asemassa olevalle maahanmuuttajalle – ja nauttia samalla hyvästä asiakaspalvelusta! Palvelemme pääkaupunkiseudulla, ota rohkeasti yhteyttä!

Keikkapooli perustettiin Emmaus Helsingin aloitteesta, ja sitä kehitettiin Emmauksen ja Diakonissalaitoksen Työtä ja toivoa -hankkeena. Nyt toimimme osuuskuntana, jonka kautta voit tarjota liikkuvalle väestölle (eli pääasiassa Itä-Euroopan romaneille) työtä ja ansaintamahdollisuuksia esimerkiksi pullojenkeruun, kerjäämisen sekä muun epävarman ja turvattoman työn tilalle.

Keikkalaiset saavat meiltä koulutusta, reilun palkan sekä positiivisen oppimis- ja työskentely-ympäristön. Tämä kaikki lisää yhteiskunnallisen kuuluvuuden tunnetta ja osallisuutta.

Jo 32 ihmistä on päässyt tekemään keikkatyötä Keikkapoolin kautta. Osa heistä on työllistynyt myös ns. vapaille markkinoille.

"Olen hyvin onnellinen siitä, että minulla on työtä ja saan palkkaa. Olen saanut mahdollisuuden näyttää, että osaan monia asioita ja voin olla hyödyksi."

Siivoojana työskentelevä Romanian romani Lidia

Kiinnostuitko?

Jos tarvitset keikkalaista ja haluat auttaa haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä saamaan paremman elämän, ota yhteyttä.

 

HUOM!

Kun varaat palveluitamme, ota huomioon, että työntekijämme matkustavat julkisilla liikennevälineillä ja voivat matkustaa vain AB-alueella.
Kiitos ymmärryksestänne!

LK_valkoinen_rgb.jpg

Olemme yksi Vastuu Groupin Luotettavista Kumppaneista. Se kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja pidämme huolta lakisääteisistä velvoitteista asianmukaisesti. Ajantasaiseen tilaajavastuuraporttiimme voit tutustua klikkaamalla yllä olevaa vihreää logoa.

Kuinka valvomme työmme laatua?
Klikkaa tästä tutustuaksesi
omavalvontasuunnitelmaamme! ->

Tietosuoja on meille tärkeää!
Klikkaa tästä tutustuaksesi siihen,
kuinka käsittelemme asiakastietoja ->

bottom of page