1/2

Keikkapooli - Työtä ja toivoa maahanmuuttajille

 

Tarvitsetko apua siivouksessa, puutarhanhoidossa, muutossa, catering-palvelussa tai jossakin muussa? Keikkapoolin kautta voit tarjota keikkatyötä heikossa asemassa olevalle maahanmuuttajalle.

Keikkapooli perustettiin Emmaus Helsingin aloitteesta ja on tällä hetkellä osa Emmauksen ja Helsingin Diakonissalaitoksen Työtä ja toivoa -hanketta. Haluamme tarjota liikkuvalle väestölle (eli Itä-Euroopan romaneille) työtä ja ansaintamahdollisuuksia kerjäämisen tilalle.

Keikkalaiset saavat meiltä koulutusta, reilun palkan sekä positiivisen oppimis- ja työskentely-ympäristön. Tämä kaikki lisää yhteiskunnallisen kuuluvuuden ja osallisuuden tunnetta.

Jo 32 ihmistä on päässyt tekemään keikkatyötä Keikkapoolin kautta. Osa heistä on työllistynyt myös ns. vapaille markkinoille.

"Olen hyvin onnellinen siitä, että minulla on työtä ja saan palkkaa. Olen saanut mahdollisuuden näyttää, että osaan monia asioita ja voin olla hyödyksi."

Siivoojana työskentelevä Romanian romani Lidia

Kiinnostuitko?

Jos tarvitset keikkalaista ja haluat auttaa haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä saamaan paremman elämän, ota yhteyttä.

 

Osuuskunta Työtä ja toivoa, y-tunnus 2833130-3​

sposti: keikkapooli@outlook.com (finnish & english)

tel: (+358) 50 43 55 419 (english)

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now