3 hyvää syytä

IHMISET

Yksi Keikkapooli-palvelun erityispiirteistä on sen työntekijäjoukko, joka tulee pääosin Kaakkois-Euroopasta edustaen useita eri kieliryhmiä ja kulttuureita. Lähtömaissaan he kohtaavat syrjintää ja marginalisointia, mutta myös pääsy Suomen työmarkkinoille on heille haastavaa ja usein mahdotonta. Keikkapooli haluaa eritoten tuoda esiin yhteisön naisten osaamisen ja kyvyt. Yhteisössämme tuetaan heidän lisäkouluttautumistaan ja integroitumistaan sekä tarjotaan heille tilaa ja mahdollisuuksia kertoa oma tarinansa ja olla tekemisissä laajemman ihmisjoukon kanssa. 

SIIVOUSTA JA SOSIAALISTA VASTUUTA

Keikkapooli on omistautunut muuttamaan yksilöiden ja yhteisöjen elämää. Olemme rakentaneet sosiaalisen osuuskunnan, joka ei kerää voittoja palvelun tuotoista. Tavoitteemme on luoda kohtaamisia erilaisten kaupunkilaisten välille tarjoten samalla ratkaisua niille, jotka haluavat välttää mahdollista siivouksesta aiheutuvaa lisästressiä.

 

PALVELU, JOKA KOHTAA TARPEESI

Otettuasi yhteyttä meihin etsimme ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Palvelut-osiosta löydät peruspalvelumme, mutta muokkaamme niitä mielellämme juuri sinun toiveitasi vastaaviksi. Kerro meille, mitkä ovat erityistoiveesi, ja teemme parhaamme täyttääksemme ne. Ostettua siivouspalvelua ennen ei tarvitse siivota. Juuri sinä olet meille oikea asiakas!

Osuuskunta Työtä ja toivoa, y-tunnus 2833130-3​

sposti: keikkapooli@outlook.com

tel: (+358) 50 4355 419

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now