3 hyvää syytä

IHMISET

Yksi Keikkapooli –palvelun erityispiirteistä on sen työntekijät, jotka tulevat pääosin Kaakkois-Euroopasta edustaen useita eri kieliryhmiä ja kulttuureita. Lähtömaissaan he kohtaavat syrjintää ja marginalisoitumista, mutta myös pääsy Suomen työmarkkinoille on heille haastavaa ja rajallista. Keikkapooli haluaa eritoten tuoda esiin projektissa mukana olevien naisten osaamisen ja kyvyt. Projektissa tuetaan naisten lisäkouluttautumista ja integroitumista sekä tarjotaan tilaa ja mahdollisuutta naisille kertoa oma tarinansa ja olla tekemisissä laajemman ihmisjoukon kanssa. 

SIIVOUSTA JA SOSIAALISTA VASTUUTA

Keikkapooli on omistautunut muuttamaan yksilöiden ja yhteisöjen elämää ja se on sosiaalinen liiketoimi, joka ei kerää voittoja tämän palvelun tuotoista. Projekti pyrkii luomaan kohtaamisia kaupunkilaisten välille, samalla tarjoten ratkaisua niille, jotka haluavat välttää mahdollista siivouksesta aiheutuvaa lisästressiä.

 

PALVELU, JOKA KOHTAA TARPEESI

Otettuasi yhteyttä meihin, etsimme ratkaisun sinun tarpeisiisi. Palvelut –osiosta löydät peruspalvelumme, mutta muokkaamme niitä mielellämme juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi. Kerro meille mitkä ovat erityistoiveesi ja teemme parhaamme täyttääksemme ne. Ostettua siivouspalvelua ennen ei tarvitse siivota. 

Osuuskunta Työtä ja toivoa, y-tunnus 2833130-3​

sposti: keikkapooli@outlook.com (finnish & english)

tel: (+358) 50 43 55 419 (english)

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now