tue toimintaamme

Käytä palveluitamme

Tilauksesi työllistää erityisesti syrjintää kokevia naisia. Mitä useammat ihmiset käyttävät palveluitamme, sitä useammille pystymme tarjoamaan työsopimuksen ja tuloja.

Laita sana kiertämään

Kerro muillekin palvelustamme, suusanallisesti, sosiaalisen median ja muiden väylien kautta. Suullisesti leviävä tieto palveluistamme on tärkein markkinointimuotomme, joten eri verkostoissa jaetulla tiedolla on suuri merkitys naisille ja heidän toimeentulolleen. Kertomalla meistä yhteisöissäsi autat meitä löytämään asiakkaita, jotka ymmärtävät ja jakavat arvomme; siten edesautat palvelumme kasvua ja vakiintumista.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Emme vain tarjoa palveluita ja työllistymismahdollisuuksia vaan pyrimme myös kehittämään yhteishenkeä ihmisten ja yhteisöjen keskuudessa. Tapaa henkilökuntaamme ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi, mikäli sinulla on siihen mahdollisuus. Olemme erityisesti kiinnostuneita henkilöistä, jotka pystyvät opettamaan suomea tai englantia sekä muita ammatillisia taitoja tai järjestämään koulutuksia. Vapaaehtoisena voit myös tutustua työntekijöihimme ja viettää aikaa heidän kanssaan.

Osuuskunta Työtä ja toivoa, y-tunnus 2833130-3​

sposti: keikkapooli@outlook.com

tel: (+358) 50 4355 419

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now